Kelahiran Puteri Fia ku

05:58:00

Hi uoll iollzz... lame syam tak update kat blog ni. Al maklumlah, baru je melahirkan puteri...
kat sini syam nak share lah pengalaman  waktu beranak aritu..huhu..aritu 16 Jan Syam mule rase contraction...malam tu ingatkan sakit perut biase je..tapi dah nak dekat2 pagi rase sakit giler...huhu..terus kejut suami...

So lepas subuh suami terus antar syam ke hospital serdang..pagi2 buta ingatkan takda org.. rupenyya ada la 3 4 org yg da nak bersalin gak..huhu..
Ya Allah..nak kate berdebar tu takdalah..lebih kepada menahan sakitnye je...

So dlm pukul 8..eh 10 kot..tak ingat dah..doc suruh masuk bilik bersalin..cek bukaan da 4cm..wew...
So bagitau suami muke die cemas je..haha...

Suami pun dipanggil masuk bilik bersalin..Kire hospital kerajaan pn benarkan suami teman isteri bersalin. Nurse kate bia suami tahu macam mane sakit bersalin tu..hahaha..ialah tu..  So selepas berhempas pulas akhirnya keluarla anak dalam perut ni jam 12.40ptg. Berat 2.7kg...Ya Allah..mmg lega sgt waktu tuh..nurse terus tunjuk baby n letakkan kat dada maknye ni.






You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads