SELAMAT ULANGTAHUN KE 22

20:01:00

Meraikan Kejayaan Usahawan yang mencapai Sales 2 Juta!!!


Ya Allah...  Havocnyerr laaa majlis ulangtahun yang setahun sekali diadakan ni..  Sempena ulangtahun Haio yang ke 22. Tulah..  I rasa bangga sebab menjadi salah seorang usahawan haio.  Yela..  Company yang begitu utuh dan kukuh.  Macam kita la kan nak cari kerja,  mestilah cari company yang kukuh dan tahan lama kan..  Sama je dalam berbisnes ni..  Alhamdulillah dipertemukan dengan Topleaderscircle..  Dari usahawan kecil..  Biasa2 je..  Kini makin membesar dan I bole buka cawangan I sendiri.. 


Memang best gilerrrr laaa..  Usahawan2 dari seluruh Malaysia n Singapore semua turun meraikan majlis ulangtahun ni di MIECC mines Resort City,  Seri Kembangan..  Memang aummmmm!  Da macam anugerah screen yea.  Ada red carpet lagi.  CDM2 semua lalu kat red carpet.  Bestnyerrrr mengalahkan retis you!

Nak tahu tak my mentor n mentor2 hebat yang lain dalam topleaderscircle ni..  Memang baju semua cun melecun..  Mengalahkan artis you..  Yela..  Penangan PB la nih.  Masing2 mak dara k.  Body macam anak dara..  Bukan retis pon da bole jadi cam retis ni bila da kaya n senang..  Alhamdulillah...


Tak terkecuali gak..  Icon sohonita Malaysia kita Kak Salha Zain walaupun tengah tunggu hari nak bersalin still support our mentor naik menerima anugerah masing2. Ya Allah!  Bertapa semangat,  gigihnyerr kak Salah yea.  Soo I preggy baru 5 bulan tak bole nak lembik2.. Bisnes woman kena strong!  Baru income strong juga!


Wahhhh gitu!  Mama2 gojes kita..  Cantikkan..  Feeling ala2 artis gitu..  Tu yang best bisnes ni..  Dari seorang yang segan,  tak pandai cakap,  tak pandai make up,  tak pandai nak bersosial,  tak pandai niaga,  tak minat niaga.  All everything dia ajar.  Perghhhhh siapa tak nak.  Di ajar free dapat bonus besar.  Kalau uolls di beri pilihan uolls nak x?  Ke uolls still in comfort zone..  No need side income.  Saya sanggup keje sampai umur 60 tahun.  Saya redha dengan gaji yang ada.  Saya penat belajar untuk dapatkan keje ni. Saya malas lah.  Saya banyak komitmen.  Saya tak de masa.  Saya busy..  Hamboy2 banyaknyer alasan.  Kalau ada alasan ni maksudnya impian n angan2 uolls tu ala2 mat jenin jela..  I berani kata..  I tak nak berkemampuan je..  I nak hidup senang n nak senangkan orang lain,  family n orang2 yang memerlukan..  Haaa macam jutawan kita ni.  Kak emma..  Niaga PB je da jutawan..  Dia da into in this bisnes around 10 tahun. Nampak tak bukti bisnes bermentor bole jimatkan masa uolls nak income 5 6 figures..


Very admire her! Semangat dia tu phewwwwwww.  Walaupun da jutawan still jumpa mentor dahagakan ilmu..  Ya allah..!  Bisnes network la bole dapat cepat..  Alaa nak takut apa.  Bisnes ni di ajar menjual,  di ajar camne nak bantu orang lain berbisnes.  Bukan sekadar cari orang je..  Bisnes ni bole buka franchaise sendiri.  Kita bisnes online so franchaise kita by orang jela..  Kedai tak nampak.  Sama je konsep kfc gak.  Haa uolls salah faham ni.  So tak perlu bimbang..  Kalau kena tipu ke apa..  Nape kak emma sepuluh tahun still in this bisnes.  Nape kak salha 5 tahun still buat biz ni..  Nape my mentor 3 tahun buat biz ni n sanggup stop lecturer dulu..  Agak2 lenapa?  Sebab they all da buktikan bisnes ni bole gi jauh..  Income tak payah cakaplah.  Cuma nak tanya..  Uolls sanggup ke income besar2 ni?


Adore n admire my mentor.  Walaupun sakit still gigih ajar we all untuk rasa income macam dia.  Memang tak biarkn kita terkapai2. Tanya je dia banyak2.. Gunakan mentor kita betul2.  Memang di ajar la.  Tu I kata best.  Topleaderscircle is the best la! Segala ketakutan n risiko bisnes jadi rendah..

Ok..  MUT event ni gempak bila menteri kpdnkk pon hadir support usahawan2 semua n dato sheila majid.  Perghhh tengok she in live memang awesome.  Walaupun I bukan fanatik fan dia tp suara dia sangat legend.  Awet muda.  Dulu kini sama je..  Ok I bagi cuci mata n short video kat event tu ok!







Ok..  Anything bole komen kat bawah.  Tak pun share2 la kat kawan2 yang nak side income bukan biasa2.. Atau bole contact me

Nur syamsina
Call 01110639385
WhatsApp 0139909385

Or emel me...


Jangan lupa..  Ingat topleaderscircle..
Anda sihat,  kaya dan berjaya! 

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads