Peminat Pancake - Cantik & Sedap

22:42:00


Pandington Pancake : Pancake Cantik & Sedap

Hye all..  Da makan ke belum..  Haa cakap pasal makan kan..  I suka makan..  Tapi bosan la asyik makan sama je..  Asyik makan nasi berlauk je.  Sekali sekala nak gak try western ke makan simple2 tapi bole kenyang kan..  Lagi2 la siapa on diet tu..  Memang lunch hour cari makanan yang tak berat tapi berkhasiat..

Ok..  I nak suggestkan satu tempat ni..  Agak awesome la dia punya surround kedai tu.  Classic n ala2 english style gitu..  Sebab lately I meet my friends gathering dari jam 6 sampai 10 malam.  Hahaha lama bebenar kan..  Tapi memang I love the environment in this cafe...

Cafe ni memang sesuai for those yang minat pancake..  Memang macam2 jenis pancake n decoration menu ada..  Nama cafe ni.. PANDINGTON PANCAKE..  Haa yang I tahu cafe ni kat Sunway Giza Mall Kota Damansara.  Alaa dekat2 area Ikea n The Curve..  Kat Sunway Giza Mall ni bannyak tempat makan n cafe2 yang superbb la.  Heaven la kat sini.  So we try nak makan pancake..  Banyak pancake nampak menarik tertarik..  So I decide just share ngan members sebab satu pinggan tu kalau ngap sorang memang tak habis..  Harga pon not bad la..  Affordable..

I try Cocoa Pancake Mix Fruits ni..  Ada 3 pancake cocoa yang tebal n besar. So I share dalam 4 orang.  Tu pon still tak habis.  Sebab banyak n puas hati la kalau saja nak try2 kan..  Uolls bole try ni.  I minat cocoa so I choose cocoa pancake..  Rare sikit la..


Cantikkan..  Macam sayang je nak makan..  Keikeikei..  I like the decoration..  Pancake is makanan biasa tapi with the decoration.  That pancake look luar biasa..  Exclusive gitu!!! Pinggan besar tau ni.  Memang full makan sorang2..

Lagi satu we all order pancake cheese strawberry..  Yang ni siapa peminat cheese giler2 memang heaven.  Sebab cheese dia ala2 juicy tu memang banyak.  Setepek dia letak.  Perghhhhh..  Cair2 siapa yang berpuasa ni..  Telan air liur je..  Tapi best la..  But agak muak.  Sebab I tak bole makan cheese banyak2 in a time..  Decorate dia pon da macam ala2 dessert kat hotel 5 stars kan..  Seriously yang ni ada dalam 4 keping pancake.  So sila la share2 yea..  On diet..!




Cantik2 belaka kan..  Memang best..  Seronok je nak makan something yang cantik2 ni.  Inspired sangat.  So uolls..  Bole la try makan kat sini.  Try pancake2 dia yang menarik tertarik nih..  Ada macam2.. Makanan lain pon ada.  Salad..  Macam2 la.  Decoration superbb I bagi 5 bintang! 

  Yang ni pon uolls bole try..  I lupa apa nama dia..  Yang pasti pancake with unik decoration.  Simple tapi nice la.  Macam sayang nak sentuh kan..  Bole try semua jenis pancake ada..  For those pancake lover memang heaven kat sini..  I kurang sikit pancake tapi I tertarik with the decoration.  Creative sangat.  Waitre dia pon not bad.  Hensem2 lagi..  Fuhhhh!

Ok la..  Tu je I nak share..  I suka decoration cafe dia.  Mang ala2 english style..  Suasana yang tenang..  Hiasan yang cantik..  Tak sempat amek gambar banyak..  Tak sempat nak upload banyak2. So uolls kena gi sendiri kat sini...  Pandington Pancake Sunway Giza Mall Kota Damansara.  Bahagian dalam.  Level 2..


So..  Uolls nak share tempat2 menarik lagi ke.  Cafe ala2 cantik,  makanan sedap..  Bole komen kat bawah..  Sebab i n my friends memang suka gi different tempat..  Saja suka try2 something new..  Komen or share je ok..!  See u again! 

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads