Dress for dinner by My Variante

20:44:00

My variante dress..

Hello semua..  Ok..  End year coming soon!. Mesti ramai nak cari dress for having a dinner,  majlis perkahwinan and any event kan.  Ok..  Kalau nak pilih kat online memang rambang mata sampai tak tahu nak pilih..

I just nak share..  If uolls takde idea nak pilih dress sesuai for dinner or event..  I suggestkan pilih my variante..  Follow the ig @myvariante.. Even artis2 pon pilih dress from my variante.  I pon suka sangat!

WHO DESIGNER OF DRESS FROM MY VARIANTE?

Siapa tak kenal he one of the hot top pereka fesyen Malaysia kita.. LESLIE VARIYAN..  Haa yes.. A guy..  Hasil tangan yang cukup mantap n menepati citarasa wanita..  I like all the designs.  Memang rambang mata u. Kalau pergi butik beliau.  Rasa nak beli semua..  Haa gitu..


WHERE LOCATION OF MY VARIANTE?

Banyaklah butik my variante ni.  Sekitar area KL and Selangor..
Store locations : Pavillion KL,  Bangsar Telawi,  SACC Mall,  Parksons,  Metrojaya,  Robinsons, SOGO KL.

Just visit the ig or fb
www.facebook.com/variante.my

WHY CHOOSE DRESS FROM MY VARIANTE?

Because its sooo comfortable with my skin..  The design memang menepati citarasa I.  I memang suka dress ada cutting well shaped.  Yela I ni kurus sometimes susah pilih baju yang serasi..  But dress from my variante ni memang superbb..  Tak kesah body shape u how tapi memang cun..  Just nice n fit je on body!

SIAPA ARTIS YANG PILIH MY VARIANTE?

DATO SITI NUR HALIZA


RAJA AZMI


ELFIRA LOY


Ramai lagi.... Ok! 

DESIGN DRESS FROM MY VARIANTE 

I paling suka dress bertingkat2..  Memang kena dengan taste I.. Do you? 


















Ok..  Jom pakat serbu my variante..
Kali ni nak beli banyak2 nanti I upload gambar semua dress from my variante ok.  Sekarang tak bole sebab I preggy 5 bulan.  Mak buyong oh mak buyong!



If kakak2 adik2 abang2 semua ada opinion tempat mana lagi yang ada dress yang havoc2,  cun2, cantik2 sesuai for event.. Bole komen or share kat bawah yea!!!
Thanks gorgeous.. Thanks all! 

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads