NAK JADI PRAMUGARI???

23:48:00

KRITERIA2 MENJADI SEORANG PRAMUGARI

Assalamualaikum. This time I nak share KRITERIA MENJADI SEORANG PRAMUGARI.. Yela semua orang nak jadi pramugari kan kalau boleh. Terbang bebas di angkasa ke sana ke mari.. Macam heaven je..(Bak kata kawan I)..

Tapi layakkak kita ni nak jadi pramugarikan.. So mestilah ada beberapa kriteria untuk jadi seorang pramugari.. Yang paling penting kenalah cantik menawan sejuk mata memandang and mesra alam kan....

KRITERIA SEORANG PRAMUGARI


1, Mesti cantik. Wajah merupakan aset utama seorang pramugari. Wajah yang cantik, bersih and sejuk mata memandang menjadi tarikan para pengunjung. Tak payah rawatan yang mahal2 pon sekadar menjaga basic harian. Contoh membersihkan wajah 2-3 kali sehari. Pembersih muka kenalah yang bersesuaian dengan kulit yea. Supaya kulit tak cepat kering or terlebih berminyak..Nak senang consume je BBPLUSCOLLAGEN nihh. Mostly pramugari minat consume collagen ni. Kesihatan berpanjangan and maintainkan awet muda..

BBPLUSCOLLAGEN untuk kesihatan dalaman dan luaran yang menyeluruh. Memang sedap...

Nak details bole contact HOTLINE 01110639385 or WHATSAPP 0139909385

Pramugari semua cantik belaka. Sebab they all di ajar untuk menjaga penampilan especially bab muka.. Wajah akan semulajadi cantik if kulit muka bersih.


Cantik tak akak pramugari kita nih.. Cari la kat AIR ASIA k...

2. Penampilan kena menarik dan kemas. Supaya nampak profesional dan cantik. Pramugari kena lah pandai make up. Tak payah tebal2. Janji bermake up simple2. Sejuk mata memandang dan nampak lebih menarik. Tak pandai make up kenalah belajar ok. Type je kat you tube. Belambak lah..


Baju pon kena kemas la.. Kena always iron. Nampak kemas. Rambut panjang kena sanggul, rambut pendek kena sikat rapi. Bertudung, pakai kemas2. Baru orang namppak... Wahhh soo elegance gitu.



Cantik tak akak pramugari kita. Nampak smart je.. Kemas. Sejuk mata memandang.

3. Perwatakan mesra dan menarik. Nipon penting yea.. Sebab da memang tugas pramugari kena always je senyum, ceria and beri layanan yang terbaik. Kena bersabar and show friendly to all people..
Senyum tu yang penting. Senyum kan manisssss....


Manisnyerr kakak2 pramugari ni. Mesra alam sungguh. Memang la hari2 orang nak naik flight kan camni. Bestt...

4. Body shape kena cantiklah. Yes.. Ada tak pramugari yang gemuk. Takdekan. Ada yang chubby comel pon still well shaped her body ok. I dapat tahu rahsianya. They all mostly pakai korset. Mostly pilih korset yang more pada kesihatan. Yela.. tak nak lah hanya untuk membentuk body je. Tapi nak pakai untuk kesihatan dan kecantikan sekali pakej. Haaa.. Sebab tu they all pilih KORSET PREMIUM BEAUTIFUL. Alaaa.. tak mahal lah.. Pelaburan sekali seumur hidup. Maklumlah, pramugari ni kan sokmo berdiri, kena tunduk layan pelanggan kan. So mesti sakit pinggang, lenguh kaki.. Mujurlah ada PREMIUM BEAUTIFUL yang boleh recover seluruh badan. Sebab tu mostly pramugari body cun melecun cantik menawan and maintain jew kan.. 


Memang bagus and elok sangatlah set2 pramugari nihh pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET nih.. Bayangkan if they all pakai sehari 8 jam.. 900 kalori akan hilang. Perghhhh Memang thorbaikkk... Tak rugi pon. Warranty seumur hiduplah.. Da boleh membentuk postur badan yang betul even pramugari ni sokmo pakai high heels kan. Mesti sakitkan. Try lahh pakai PREMIUM BEAUTIFUL nihh.. Mantop... I just share apa yang I rasa. I suka pakai heel. But since pakai Pb nihh da rasa cam normal je pakai heel. Tak lenguhpon kaki.. Memang PREMIUM BEAUTIFUL ni dia jaga tulang belakang kita. Power kan!


Cantiknyerr lah body. Tak payah cakaplah nak diet ke apa sebab PREMIUM BEAUTIFUL sendiri boleh kawal nafsu makan secara natural. Haaa nak rasa camne.. Dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL dari agent2 yang sah and expert la yea. Macam we all in TOPLEADERSCIRCLE.

HOTLINE 01110639385
WHATSAPP 0139909385

atau

EMEL 


Majulah pramugari untuk negara ok!!!!

Siapa nak jadi pramugari.. Bole rujuk kriteria basic nih.. Kompem dapat...!!!!

Oklahh.. I nak minum BBPLUSCOLLAGEN dulu..

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads