PERCUTIAN PERCUMA KE AUSTRIA DAN HUNGARY

04:32:00

PERCUTIAN PERCUMA BERSAMA TOPLEADERSCIRCLE


Assalamualaikum and have a nice day today.... Mesti most of u mesti penat bekerja mencari rezeki kan.. sometimes sampai ta sempat pon nak gi bercuti.. if cuti je just berehat kat rumah... Mesti ada kan.. its normal.. kalau jenjalan pon jalan ke pantai PD, Cameroon Highlands.. so yang dekat2 ikut bajet masing kan.. Tapi dalam lubuk hati setiap orang nak sangat gi bercuti ke negara sejuk bersalji.. IMPIAN tu tak besar tapi pasti ada setiap insan kan.. Macam I all gak.. I pon ya Allah nak sangat gi bercuti main ski, bersalji, gi rasa bumi 4 musim nie..


Yesza..! All the dreams will come true here at TOPLEADERSCIRCLE.. Mana tak nya.. Da bisnes in #topleaderscircle ni provided holiday for FREE.. pastu disediakan lak penginapan 4-5 stars hotel ok.. like PULLMAN gitu.. Lagi syok habis habisan... Everywhere you stop untuk makan all ditanggung beres....! Ya Allah heaven sangat you.. I if ada duit sendiri pon belum mampu laa nak bercuti dok hotel 5 stars pastu cuti seminggu.. Oh my! But in TOPLEADERSCIRCLE... ALL FOR FREE.. Kita just holiday keluarkan duit untuk bershopping barang peribadi sendiri jew.. Jimat da kat situ.. If not mahu puluh ribu riban kann spent bajet penginapan, flight pergi-balik, makan lagi, shopping... oh no!!!

So..coming soon TRAVEL for FREE awal next year around February gitu.. TRIP SELAMA SEMINGGU ke EROPAH. Guess what???? Dua country tau kita akan gi holiday.. So menginap pon kat 2 hotel berbeza.. Oh my.... TRAVEL FREE AKAN KE AUSTRIA AND HUNGARY... Oh My...! On February, winter will come on that day....OH MY!!!!! Main salji la set2 nihhh...

THE ART OF BUILDINGS

Yes absolutely... Buildings kat Europe ni memang something art to me.. Especially in Austria. Unique sangat2.. Classic moden pon bole la dikatakan.. Wonderful sangat.. Siapa tak teruja bila tengok something yang kita tak pernah tengok depan mata kan.. Of course buildings kat Malaysia pon ada yang wonderful.. But in Europe there are different.. Memang Unique and mencirikan budaya they all.. 

No words can describe the view and buildings at there. Oh my.. Kat sini I nak share gambar art of buildings yang cantik dan pemandangan yang cantik kat sana... AWESOME!












Ya Allah bestnyerr tengok view and buildings kat sanakan.. Dengan gunung bersalji... Selalu tengok from gambar.. Pasti all berimpian nak tengok dengan mata sendirikan.. Yela.. Subhanallah cantik sangat pemandangan kat sana.. Lagi menakjubkan di pergunungan kat sana.. Ada tasik yang mempunyai taman dalam tasik tu.. perghhh.. Nak gi taman yang cantik dalam tasik tu kena scuba diving.. oh my.. sejuknyerr...
What a wonderful creature.. Subhanallah..


Pernah tak jumpa taman yang ada kerusi rumput dalam tasik... Cantiknyerr laa..














Wahhh seronoknyerr dapat main salji.. da macam citer Frozen gitu kan.. Pastu bole gi castle ala2 cam Cinderella.. Oh My!.. Da macam ke alam Fairytales gitu.. Semua nak.. Exciting sangat2 kan..

Yela selalunya nak gi sini umur da lewat kan baru dapat gi.. So apa kata time muda2 ni cari pengalaman.. berholiday Free jew.. together with us.. Alaa.. senang bole tengok kat laman web ni www.topleaderscircle.com

Arghhhhh bestnyer holiday... Lagi2 winterkan sejuk... Agak2 nak beli baju bulu2 tak.. bestnyer.. melaram bagaikan.. kat malaysia xbole pakai cmtu.. panas.. Yang hok pompuan lelaki bole la bergaya dengan suit berbulu elegance cantik nikan. Kena pakai pakaian yang sesuai dengan iklim la kan.. Cantik x u all if gi holiday ke Eropah bersalji sejuk bagai pakai baju jaket berbulu nihh.. perghhhh.. stylo kot..



Cantiknyerr la kan... Lagi best guess what?? haaa.. kat Eropah ada kilang Swarovski yang besar dan cantik... Oh my... Beli direct dari kilang of course la murah dari beli yang da anta ke Malaysia kan.. Arghhhhh bole melawat masuk dalam kilang camtu ew.. If u all melawat.. memang dia longgokkan jew barang2 Swarovski ni atas meja.. haaa.. tengok n sentuh la puas2.. Kat tempat lain mana bole camtu.. Of course dikawal ketat2... Bestnnyerr laa.. da terfikir ke nak beli apa.. Beg Swarovski, Jam tangan Swarovski, Cincin Swarovski and macam2 barangan Swarocski bole shopping direct here ok... mesti blink2 mata.. yela.. bangunan pon tengok da blink2 kan... Dalam dia cantik sangat.. 


Cantiknyerr la bangunan Swarovski ni.. belum tengok pemandangan luar dia.. perghhh memang Eksklusif sangat you.. If pergi ni kompem macam tak nak balik.. Heaven giler... 
Kalau I sampai sana I nak cari dua benda nihh je.. ARghhh cantik giler kot.. Jam Tangan Swarovski nihhh n Cincin Swarovski ni... Tak tido malam laa I memang meroyan nak pi holiday Eropah nih... Jom la u all.. Siapa nak bagi free.. Jom3... Bayangkan satu flight penuh ngan warga TOPLEADERSCIRCLE jew.. Siap berjalan2 ualls dalam flight.. hahaah.. lagi2 Kapten Pilot akan welcome we all TOPLEADERSCIRCLE by flight speaker.. Oh my.. I naik flight xde pula welcome personally macam tu kan.. hahahaha BESTNYERR SYOK HABIS LAAA U ALLSS>> JOM HOLIDAY DENGAN TOPLEADERSCIRCLE...


Wahhh22 masing2 mata2 da blink2 tak.. Nak blink2 lagi meyh kita mai gi sama2 meyh TRAVEL KE HUNGARY AND AUSTRIA AWAL NEXT YEAR SELAMA SEMINGGU. ALL FOR FREE!

Anyone yang pernah holiday ke AUSTRIA AND HUNGARY OR MANA@ KAT EROPAH bole la KOMEN and SHARE u all punya pengalaman.. So anyone interestred nak tahu more about this tTRAVEL FREE ni bole direct to me ok..

WHATSAPP/CALL/SMS ME
NUR SYAMSINA
0139909385

Together with us in #topleaderscircle


You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads