TIPS TO CHOCOLATE LOVER dip n dip cafe Bangsar

02:19:00

TIPS BAGI PEMINAT TEGAR CHOCOLATE

hHeyy you guys!! Me too chocolate lover ok...! Very fantastic.. Siapa suka gak.. Mehhh join me kat dip n dip cafe Bangsar.. Memang best.. Like a fullhouse.. Im here together with friend mam brownies chocolate crepe rm17 with crispy deep choc rm13.50. Seriously best. Join us.. Sebab I belanja if u all datang sini cepat2 hahha..




We all berempat sharing ni... Memang nak ikutkan choc lover mcm I ni tak cukup la kan order 2 then share... Tapi.. Actually choc bole buat muak.. Biarpon choc tu sedap gilerrrrrr... So... I advice you just order mineral water je.. Sebab nak elakkan muakkan.. Pasni nak order lain pulak..... Yay!

You all takut gemuk if makan banyak choc? Takut sakit gigi makan coklat manis banyak? You all tahu tak chocolate actually good for you.. In other side.. Chocolate ada hormon endorfin mana bole make you happy. So if u in sad.. Jangan cari ubat gelak kat guardian.. U all just cari chocolate je.. Yes! You can feel different within it! I just said the true things about chocolate.





Macam2 la ada kat dip n dip.. U all datangla tengok sendiri.. Memang rambang mata... Haishhh... Ada fettucinni crepe.. Dip n dip waffle.. Waffle stick.. Triple choc crepe.. Choc waffle.. Cinnamon crepe punch... Macam2.. U all tengok gambar mesti semua nak order.. Da tak pikir hargakan.. But the price memang berpatutan sangat for me.. Heheh awesome... Amazing!




Ok.. Tak perlu risau pasal gemuk ke apa ke.. I ada tips for chocolate lover.. Kalau u all nak g makan choc first sekali jangan makan anythg berat before tu.. Yela da makan nasi macam2 pastu nak benda alah yg agak muak.. Tak tahu u all nak telan guane... Bazir je t...

Then... Time nak makan coklat ni u all kena order air mineral atau sky juice or air kosong la.. Air juice pon bole tapi jangan bersusu. Kalau tak u all muntah.. Lain la u all bole tahan hehehhe

After than.. U all kena cari chewing gum untuk melegakan tekak n mulut u all. Ada mint. Tak pon makan benda pedas.. Cam tomyam ke hihi.. I selalu cmni. Pas makan banyak coklat mesti nak makan benda pedas lak.. Hahhaha u all I tak tahu la kan..

Yang paling penting u all kena bawak #susukmoden ni dalam beg ke mana2 hahhaha sebab biasalah manusia tak lari dari ketakutan.. Macam badan naik ke.. T pipi tembam la.. Lemak banyak t.. So.. Just sapu jew wherever u go dengan susuk moden malaysia ni.. Haha tu yang I buat la. Biarpon badan kurus.. Kesihatan kena jaga maa.. Pakai susuk moden bukan hanya untuk kurus..

Susuk moden bole melancarkan peredaran darah. Mengawalatur metabolisme n hormon.. Mengaktifkan antioksidan n antipenuaan. Menggalakkan penyembuhan luka. Meransang sintesis kolagen. Membantu meningkatkan hormon dalam badan.. Macam2 la.. I akan beritahu lavi for the next entry k. Bagitahu banyak lagi t u all melopong terlopong kang.. Hahaha..

Lepass makan chocolate we all lepak kat flavours cafe... perghhhh makanan dia cantik2 ala2 hotel gitu... If nak tahu cafe flavours empunya Chef Risz anak Chef Wan tu... kat Bangsar berderetan dengan dip n dip cafe... Makanan n suasana memang best sangat... tempat surau toilet semua selesa.. Banyak kitorg makan tau tak... hahaha whole day makan nonstop...


hahahha tapi kitorang tak risau perut kembung  ke. badan naik ke.. sebab we all ada KORSET PREMIUM BEAUTIFUL and SUSUK MODEN MALAYSIA. YAY! semalam before balek.. sempat singgah butik VIANTE empunya pereka fesyen terkenal...  tengok la my ex-lecturer (my mentor).. sempat melaram..

Dress dia pakai lawakan.. price RM8++ taken by My Mentor... hahahhaa very diva. we all pon pilih dress situ cutting dia perghhhhh... cantik tertarik la.. tengoklahh my mentor nie... body dia perghhh cantik menawan kan.. tak tengok body yang dulu... Nilah penangan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL AND SUSUK MODEN MALAYSIA! TRUE STORY  OF US.



TIPS CHOCOLATE LOVER I da cakap tadi. Its depend on you how. I cakap apa yg I selalu buat la.. Its very effective. Ok then I will tell you later. Nak tahu sangat tips2 else or pasal susuk moden malaysia ni bole whatsapp me

Nur Syamsina 0139909385 or emel me k.

Now I nak makan futaccini crepe. #yummy #delicious.. Cedapp oiii.. Chocolate di dip n dip bangsar...




posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads