TIPS GODA SUAMI

02:19:00

TIPS GODA SUAMI dengan SUSUK MODEN MALAYSIA

Hahaha.. Walaupun I tak kawen lagi tapi I da tahu cmne nak GODA SUAMI.. I learn from my mom and my auntie.. Ok! Ramai yang tertanya2 kan camne laa nak GODA SUAMI ni.. Yela.. Sebab talkan kita goda pas mula2 kawen pastu lepas 10 tahun cmne? So kena maintain nak goda suami la kann.. NONSTOP!




Tips Goda Suami memang banyak.. Tapi terkenan tak dengan laki memasing. Kot2 la husband tak suka cara u.. Ok contoh.. Sometimes para kita ni nak cantik di mata suami. So pakai makeup bagai kan.. Some husbands actually xsuka u all bermake up tebal bagai. Most of them like natural beauty.. Cehhh2.. Tau2 je kan mana tau ni.. Ehh off cos la tahu.. Da buat statistics lagi tu k.. So its true! Kalau nak make up bagai pon diorang still suka more natural make up.





So.. The conclusion is.. Make up is not necessary to GODA SUAMI laa.. (certain suami je suka bininya bermakeup tebal) Ada yg tak make up. Suami da syg giler. Tertarik menarik kebomm!

Tips Goda Suami... Sometimes orang pikir dengan masakan. Betul gak kan. Bini pandai masak.. Abang pon sayang. Hari2 mahu makan umah.. Hahha but para wife nowadays.. Kan berkerjaya. Tak sempat la memasak. Ada pon tak tahu masak.. Lagilah.. Para abg redha je padahal terkilan kann.. So its ok. Memasak bole belajar. Biarpon mula2 tak pandai masak. Keikeikei.. I masak burger je senang. Sebab Mr Hubby suka western.. Hihihi..





So.. Memasak pon certain suami ada yang tak kesah.. Janji dapat makan kan.. Takpon beli je kat luar.. Macam2 makanan ada.. Hahha.. Nak senang kan.

Tips Goda Suami yang lain.. I rasa.. Adalah penampilan.. I means what you look in front of him? Gemuk ke? Kurus ke? Sihat ke? Sakit ke? Mata eyebag penuh ke? Jerawat ada ke tak? Ketiak gelap? Dagu double chin??? Oh my! Takutnya if serba tak kena. Kalau I jaga dari sekarang la.. Da nak kawen kan.. I tak nak laki I lama2 cari orang lain. Ohh no! I tak sanggup bermadu. Nauuzubillahiminzalik.. Haishhh..

So para2 bini yg nak Goda Suami tu sila2 la pay attention k.. This is very important to para isteri.. Sebab kita tak jangka suami kita 5 tahun lagi macam mana.. Kita punya body lak camne kan.. Lagi2 da beranak 4 la 5 la.. Huishhh.. So kita tak tahu the future just be prepared. Jangan tak ambil peduli lak pasal HEALTH n BEAUTY. Kangan anggap da kawen.. Oh.. Janji da ada org yg nak.. Oh NO NO NO. CANNOT. Pas kawen la kena jaga suami memasing..

Time pas kwen la u all kena lagi rapat.. Jadikan husband teman baik.. Everything share je. Bestnya la kann hahha mentang2 tak kwen lagi..

So TIPS GODA SUAMI yang paling penting adalah body. Sebab.. Body nak pakai lama maa.. Hahha gitu yea.. Ok.. Agak semua nak body cam kak ziana kita tak.. Cantikkan.. Walaupon da ramai anak kan still nampak muda remaja gitu.. Biarpon umur da agak berusia. Umur tak jadi masalah.. Yang penting.. Penampilan.. Kan2... Haha set2 pompuan sekarang memang jaga kesihatan n kecantikan.. Badan pon kena jaga gak.. Cam kak ziana kita ni..



TIPS GODA SUAMI.. Maintain body cam kak ziana.. "kak.. Nak wat cmne kak. Badan ni da besar cmni. Tak bole nak buat apa da.." Haishh... Cepat betul mengalah.. Da ikhtiar ke.. Mana nak dapat hasil tanpa usaha ikhtiar. Nak ikhtiar.. Cuba try dengan #susukmoden ni. Tu dia .. Apa dia lah SUSUK MODEN MALAYSIA ni kan..

SUSUK MODEN MALAYSIA ni.. Halal ke? Bukan haram ke? Macam2 orang tanya. Actually SUSUK MODEN MALAYSIA ni HALAL, MUDAH, MURAH, CEPAT, TAK MELEKIT, TAK PANAS, BEST and POWER. Susuk moden malaysia ni da 4 tahun da. Memang ramai giler da pakai n percaya ngan susuk moden malaysia ni..

SUSUK MODEN MALAYSIA ni ibarat ubat yg serbaboleh.. 15 in 1. Dari kesihatan sampai la kecantikan. Semua power. Ramai la berebut2 susuk moden malaysia ni sebab ramai2 pakat nak #perutkempis #daguruncing #kuruslengan #kuruspeha #awetmuda #tegangkulit #hilangeyebag #hilangparut #antipenuaan #kulitmulus mcm2 hal la. Baik yang muda sampai la ke tua. Tapi.. Untuk kanak2 tak bole.. Sebab I tahu reason dia why..

Ramai set2 mak pakat da berusia tapi muka remaja.. Yang muda bertambah muda la kan.. Da macam erra fazira la pulak t takpon cek ta kita haa.. Umur da 40 an tapi muka body 20an perghhh memang laki sayanggg... Gitu kan..

Tengok cam mak cik ni.. Cantik menawan tertawan dengan susuk moden ni. Dalam few minutes da nampak kesan.



Hebat la mak cik kita sekarang ni kan. Kita yang remaja ni pasti tergugat.. Yela.. Sekarang nilah kita muda2 nak kena jaga kesihatan. Sebab selalunya.. Orang tua sanggup habis ribu riban untuk kesihatan.

Tengok la.. TIPS GODA SUAMI. Walaupon da berusia still kena goda suami gak.. Romantik gitu mak cik ni.. Kita tengok lak akak kita yang baru berkahwin.. Dalam 3 tahun. Jaga terus kesihatan dan kecantikan. Memang berbeza sangat dia yg dulu dan kini. Sekarang ni dia nampak lagi muda dan bertambah cantik. Wow! Macam gadis remaja anak dara gitu.. Ni semua penangan Susuk Moden Malaysia!!!




Nampak tak.. Memang DEBOMM CEK MEK ni.. Memang bole pakai la #susukmoden ni nak goda suami. Supaya abang tambah sayang. Tak pandang lain da..

Ok.. Kita tengok pulak akak kita ni.. Belum kahwin lagi.. Da jaga kesihatan dan kecantikan dengan Susuk_Moden_Malaysia ni.. Perghhh.. Cuba teka umur kakak kita ni berapa erk? Mesti konfius yang mana satu before and after kan3... Susuk moden ohh susuk moden...




Baru sikit I bagi testimoni.. Hahah memang power.. Susuk moden malaysia ni memang cepat je nampak kesannya.. Tapi.. Dengan teknik2 tertentu sahaja baru jadi. Kalau main tonyoh memang tak jadi lahh kan.. Ok takpe.. Pasal produk n teknik tu next entry I bagitau lah. I excited sebab bole kuruskan peha lengan.. Tapi.. I nak jaga la aurat mereka. So if nak tahu pasal SUSUK MODEN MALAYSIA ni laju2 lah whatsapp me k...

NUR SYAMSINA 0139909385

Takpon boleh emel direct to me..





Jangan lupa add my instagram Susuk_Moden_Malaysia or nsyamsina.

Bersama kita amalkan hidup sihat dan cantik start dari sekarang. Pasni memang da tak segan la nak g mana n nak buat apa pon..





Cuba fikir. Harap Mr Hubby boleh cakap camni.. "Wow.. My dear! You have changed a lot. You look more gorgeous, healthy, happy and beautiful. I love you sayang!" haa gitu kan.. Walaupon time dia cakap tu umur kita da 40 an 50 an kan.. Soo sweett.. Memang TIPS GODA SUAMI NI BERKESAN DENGAN SUSUK MODEN MALAYSIA POWER!!! PERGHH..

Jumpa di next entry yupss.. I love perfect eventhough not all people is perfect. At least kita ikhtiar n usaha for the best!

NUR SYAMSINA 0139909385
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads