TIPS CANTIK MENAWAN TERTAWAN

08:06:00

TIPS CANTIK MENARIK DENGAN SUSUK MODEN MALAYSIA

Siapa tak nak cantik menawan? Angkat tangan... Hahahha takda yang angkat. Memanglah.. Semua nak cantikkan.. Walaupon ada yang da beranak pinak.. Of course la nak nampak lagi cantik.. Ok la.. I bagi TIPS CANTIK MENARIK TERTARIK K...

Kali ni I nak ajar cantik dengan susuk moden... Halal punya ok. Tak main cucuk2 da.. Tak men haram da.. Kita men sapu2 gosok2 pusing2 je.. Hahha

SIAPA PERNAH DENGAR PASAL SUSUK MODEN MALAYSIA?
Mesti tak pernah kan.. Tapi actually.. Susuk_Moden_Malaysia ni da 4 tahun da tau.. So memang diyakini dipercayai n disayangi lagi...




Ok.. Tak aci lahh camni kan.. Ok la.. Nak menawan banyak tips... First sekali before pakai susuk moden malaysia ni.. Kalau yang betul2 nak cantik n have body like ZIANA ZAIN.. Perghhh.. Memang kena pakaila PREMIUM BEAUTIFUL. Memang tak asing la korset super awesome ni kan.. Wah2.. Gitu yea.. Nak jadi artis.. Of course la kan.. Macam kak ziana kita ni.. Memang cantik tertawan.. Biarpon anak da ramai kan..




Memang da macam top model kan.. I tak tipu.. Memang power la PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni.. Sebab teknologi infrared.. Siapa yang korset u all xde lagi infrared mehh2 dapatkan I. I supplier kat area serdang n jakarta... Hahah permissik pakk.. Haha..

I nak syorkan pada mereka yang betul2 nak kurus badan kaki tangan semua la.. Pakai korset Premium Beautiful Classic. Ni para2 ibu yang baru fresh bersalin selalu berpantang pakai korset ni tau. Tak try tak tahu.. Yang lagi2 yang susah nak turunkan berat badan.. MasyaAllah seksakan.. Macam2 buat.. Tapi u all patot try n u all pasti puas hati. I berani cakap sebab most customers memang macam tu k.. Syukur finally berat da kurang.. Segala lemak tepu pecah.. Memang terbaik ini korset dong!

Ok.. Siapa kata korset ni untuk orang gemuk je.. Orang kurus sangat yang takde shape.. Ehh bole pakai la. I syorkan Korset Premium Beautiful Elegance. Memang sesuai untuk mereka yang body kurus n tak berapa nak molek. So.. Need this Premium Beautiful Elegance ni untuk firmkan body to ideal shape.. Wow.. Nanti body macam sand watch lak kan.. Slim melim lagi. Memang cantik tertawan la.. Keikeikei..

Tapi INGAT! PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni bukan hanya untuk KURUS OR BODY CANTIK OR BEAUTY.. Malah untuk yang ada masalah kesihatan kritikal especially melibatkan tulang belakang.. Tengkuk.. Contohnya.. Slip disc.. Ya Allah.. My ex-lecturer ni actually ada slip disc tau dulu coz eksiden kereta terbalik.. MasyaAllah.. She was a lecturer should attend class nak ngajar.. Gi sana sini. Memang parah la sakit dia lama kelamaan.. Last2 she stop being a lecturer. Sebab faktor kesihatan.. However.. One day she terbuka hati nak pakai korset premium beautiful classic ni.. Guess what???

Automatically.. Dia bole ke sana sini.. Gi shopping la.. Kalau tak dok terbaring terduduk.. Sampaikan org tegur.. Ko da sihat ke.. Ko buat apa.. Dia pon takzub la ngan korset premium beautiful ni.. Sampai sekarang dia da tak sakit lagi da slip disc.. N sampai sekarang dia still pakai lagi. Yang paling BEST! Body dia perghhh dulu dan kini jauh beda kok.. Tengoklah ni.. I tak terkata..




Wahhhh sekarang lagi tampak muda kan... Memang terbukti.. Baru berapa tahun. I pon terkejut. Cuba tanya students lain. Diorang terkejut madam diorang da makin cantik gorgeous macam artis lagi... Gitu yea.. Memang KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ni mengubah hidup beliau.. Syukur!

So u all nak tahu n nak I berfittingkan badan u all dengan korset ni bisa jew menghubungi I hee nanti I bagi beg2 yang cantik2 belaka..




Ok pastu lagi u all CANTIK MENARIK TERTARIK U ALL MEMANG THE BOOM! Bila u all pakai Susuk_Moden_Malaysia ni! Perghh kesan secepat minum air segelas sampai habis.. Haaa gitu yea.. Susuk moden malaysia ni 15 in 1. So memang banyak functionnye. Antaranya... #perutkempis #daguruncing #kuruslengan #kuruspeha #awetmuda #tegangkulit #hilangeyebag #hilangparut #antipenuaan #kulitmulus n macam2..




Banyakkan.. Ya Allah.. Memang pakej la u all pakai korset premium beautiful ni tambah ngan Susuk Moden Malaysia ni. Perghhh body nak kalah top models lak kan.. Sungguh nie... Tapi kena guna konsisten la yups.. Kot2 jadi model pasni.. Model utk laki u all takpe gak kan.. Memang abang sayang tak cari lain. Kompremmm meletop!




Weewiitt2... Gitulah gamaknya.. Ceh4.. Ok la.. U all mesty nak cara mudah.. I bagilah tips cantik menawan tertawan ko memang da boomm.. So u all yg bole decide sendiri.. Nak body guane yea.. APPLE? PEAR? PAPAYA? OR... SAND WATCH?? Its up to u. At least kenalah ikhtiar dengan barang yang da lama da yakini dipercayai.. Yang pasti HALAL!





I dulu body macam tiang.. After guna korset premium beautiful elegance.. My body look ada shape la gak... Kuang4.. Ada bikin u all panas jeles tak.. Hihi

So pakai korset premium beautiful + #susukmoden = health n beauty! Pakej lengkap.




Cewahhh.. I tak nak la jadi model. Cukup sedap mata memandang untuk mr husband.. Insyaallah... Bole je k.. Nak bentuk badan diidamkan. So, go grab!

Muahxx... Any information or questions about #premiumbeautiful n #susukmoden ni.. Bole la roger2 whatsapp me.. Kat no ni 0139909385 or pm me at my fb Nur Syamsina or emel...





Ok... Next entry I akan citer camne nak buat bisnes mudah.. Dapat ilmu sama ngan IRFAN KHAIRI BAGI. Its free..

So whatsapp me.. I tunjuk magic show nanti.. Nur Syamsina 0139909385.. =D
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads