SABUN KETIAK SUPER AWESOME

20:49:00

SABUN MARINE ESSENCE POWER!!!

Siapa tak kenal lagi ngan benda alah hijau ni???
Da famous da SABUN #MARINEESSENCE ni tau.. Nama glamour dia orang dok panggil.. SABUN KETIAK... Memang superrbbb awesome!

Tengoklah kaler dia hijau cantek bangat.. Transparent gitu.. Memang warna yg segar sejuk mata memandang.. Soo freshy ok!




SABUN KETIAK #MARINEESSENCE ni.. Memang la tersangat wangi.. Haishh memikat hati sungguh.. Kalau I mandi memang lama giler... Yela.. Wangi sangatkan... Pastu rumate baru I tegur.. Gapo dia sabun wangi tu syam.. Pakai sabun gapo? Haaa nampak tak penangan dia... Harum menusuk hidung seisi rumah.. Kalaulah dalam ni pon bole bau wangi.. Memang komprem u all berebut2 dengan I kan SABUN KETIAK NI
Ok... SABUN KETIAK SUPER AWESOME ni bukan utk sabun badan biasa2 je tau.. Bentuk dia unik kiut.. Luarbiasa sebenarnya.. Jeng jeng jeng...
SABUN KETIAK ni memang natural sebab ada garam buluh... Siapa tak tahu lagi garam buluh? Memang nak kena kan..
Selain tu kan.. Ada ekstrak minyak tea tree.. Memang power untuk kulit la...

SABUN KETIAK ni memang power pon untuk siapa2 ada masalah kulit... Siapa yang ada eczyma.. Gatal2 kulit.. Yang merah2 tu.. Seksanya ya Allah... Tapi Insyaallah lega dengan SABUN KETIAK ni.. So pasni takde gatal2 da...




SABUN KETIAK ni bukn untuk masalah tu je tau.. Tapi untuk ketiak gelap.. Siku gelap.. Leher gelap.. Lutut gelap.. Celah beda gelap... Gelap2 la.. Haaa yg ni obvious.. U all gosok n tonyoh hari2 Insyaallah bole cerahkan balik mana tang gelap tu.. Masalah ni.. Especially kaum hawa yg pantang Gelap2 ni... Kannn..

Bukan tu saja.. SABUN KETIAK ni nama je sabun ketiak tapi boleh pakai seluruh badan n muka.. Kalau belakang badan tu berjerawat n parut.. Try la tenyeh SABUN KETIAK SUPER AWESOME NI... Perghh tak payah suh kenkawan mama abah adik tolong sapukn ubat belakang badan. Payohh kan.. Leceh..




SABUN KETIAK NI bole pakai kat muka.. Untuk kesihatan kulit gak... Yang pasti ramai abang2 berebut sabun #marineessence ni... Yela... Wangi.. So sesiapa ada masalah bau badan bole tonyoh gesek2 kat badan bagi sama bau ngan sabun ketiak ni kan.. Hahaha pasni balik keje cepat2 mandi ngan sabun ketiak ni.. Komprem wangi bukan tu je.. Segar bugar tau ti.. Arghhh sukanya..
Abang wangi.. Bini sayang...
Khusus untuk mereka yang nak jadi raja sehari ni. Memang pakat berebut la sabun ketiak ni kat I.. Lalalala




Ehhhh ada lagi... Banyak kan khasiat sabun ketiak ni.. Memang sabun luar biasa.. Bole buat aromaterapi tau.. Banyak spa2 berebut2 marine essence ni.. Bukan hanya ada sabun bar je.. Ada yang hok liquid pon ada.. Botol memang menawan kalbu da. Eksklusif gitu.. Syampu pon ada.. Syampu #marineessence memang bagus untuk hilangkan kelimumur gatal2 kepala n sewaktu dengannya.. Yang paling gempakk.. Ada testimoni sorang customer ni cakap bole kurang kan sel kanser... Memang terbukti.. Alhamdulillah syukur yea.. So.. Memang ramai berduyun2 pakat amek berkotak2 ngan I... Terbaik penangan sabun ketiak super awesome ni!!!




Syukur ya Allah! Sehari 100 kotak.. Kalau seminggu? Sebulan? Memang orang beli berkotak2 I bungkus nak pi pos pon lagi lahh berbungkus2 haa.. Nampak tak di sini...




GUESS WHAT??? Dengan rezeki Allah I bagi ni. I nak share rezeki ni.. So kena la ada syarat2 nya.. Nak tahu tak?
Siapa yang beli 5 kotak sabun dari I.. First customer sahaja.. Memang terhad sangat! I bagi free jam tangan perempuan eksklusif brand image collection bernilai rm150.. Jam ni memang eksklusif dengan design tahan karat.. Waterproof.. Crystal glass.. Bezel around n sesuai siapa yang allergik dengan besi sebab ni 100 % stainless steel ok! Memang awesome.. So.. Siapa cepat dia dapat.. Cepat2 contact I if nak sangat k..

Nak tahu more about this sabun ketiak.. Bole laju2 sms or whatsapp me Nur Syamsina 0139909385



Atau emel laju terus ke me



Sihatkan hidup bersama #marineessence amalan hidup hijau.. Tenang lagi mendamailan.. Soo freshy... Urmmm..





Ok senyum sokmo bersama SABUN KETIAK SUPER AWESOME!!! =D
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads