PREMIUM BEAUTIFUL KORSET SERLAHKAN KEYAKINANMU

02:42:00

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET SUPER POWER TAHAN LAMA

Siapa tak kenal korset premium beautiful ni... Memang power la.. Korset premium beautiful diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan sinar Far Infra Red Ray yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan daripada sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme. Di samping itu, ia dapat meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.. Wahh gitu yea.. KORSET PREMIUM BEAUTIFUL. Patot orang rebut2 nak korset ni.. Best sgt!

Actually korset premium beautiful ni ada dua jenis premium beautiful elegance (untuk badan terlalu kurus) ke body ideal dan premium beautiful classic (untuk badan besar) yang nak shaping curve body. Pastu korset premium beautiful ni ada 3 parts iaitu LINGERIE BRASSIERE, LONG GIRDLE and WAIST NIPPER. LINGERIE BRASSIERE lak ada dua jenis SHORT BRASSIERE and LONG BRASSIERE.. hahahha gempakkan..!

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE SHORT BRASSIERE



*3 keping jahitan cawan coli berstrereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul.

*Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara.

*Rekabentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

*Rekabentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.

*Bentuk "U" yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

*Kuasa serapan yang menarik, baik, sesuai untuk dipakai seharian.

*Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.

*Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona.

*Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk.

Haa.. Nampak tak.. Short bra ni dia macam bra biasa kita pakai hari2 tu.. Memang selesa, senang n best!

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE LONG BRASSIERE





*Cawan coli dengan 3 keping jahitan berstereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payudara.

*Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payudara.

*Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payudara.

*2 batang keluli berupaya untuk menyelarad dan membentuk kontur badan.

*Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar.

*Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan membentuk kontur pada bahagian belakang.

*Perhiasan berlian berbentuk rama2 menonjolkan keunggulan produk.

*Rekaan 3 pasang cangkuk yang membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Wahhh! Awesome.. Patotlahh orang nak pakai ni.. Sebab nak sihat.. Selalu yang sakit belakang sebab duduk dalam ofis lama sangat.. Kramm badan oo.. Hebatkan korset premium beautiful ni!




Cara pemakaian long bra yang tepat:

- Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
- Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
- Tumpukan lemak dinsekitar payudara ke dalam cawan coli.
- Selaraskan tali coli (pastikan satu jari boleh disisipkan di bawah tali coli).
-Pemeriksaan sendiri.

Senang je kan.. Ikut je the flow.. Lalalla..

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE WAIST NIPPER




*7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya mempernaiki postur semasa berdiri dan duduk.

*Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

*Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

*Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

*Rekaan 3 pasang cangkuk yang membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

*Perhiasan berlian berbentuk rama2 menonjolkan keunggulan produk.

Yang ni memang best.. Fungsi sama cam bengkung tapi ni moden punya. Bengkung moden.. Firm warm mudah best sangat.. U all should try..!

Cara pemakaian bengkung moden yang tepat ni:




-Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan terakbir. Pastu pasang cangkuk2 yang lain.

-Perhatikan garisan tengah.
-Tali di belakang hendaklah diikat dengan bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
-Pemeriksaan sendiri.

Haaa simple n mudah je kan. Tak payah nak kalut dok pusing2 macam bengkung yg dulu.. Da ada yang moden mudah ni pakai je la kan.. Jimat masa n tenaga..

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE LONG GIRDLE




*32 kepingan jahitan berstreoskopik berdasarkan teori mampatan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.

*Rekaan dan jahitan yang unggul di bahagian pinggul dapat membetulkan pinggul yang kendur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.

*Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur pinggul yg sempurna.

*Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.

*Perhiasan berlian berbentuk rama2 menonjolkan keunggulan produk.

*Mampatan yang tetap ke atas obdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu dapat memperbaiki masalah perut buncit.
*Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

*Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga berfungsi memberi keselesaan.
*Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung yang akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian peha.

Wahhh.. Nampak biasa tapi luar biasa.. Cantik lak tu rekaannya.. Pakai ni je malam2.. Komprem abang sayang. Sebab nampak body awesome.. Mantap gitu.. Abang suka laa..

Cara pemakaian long girdle yang tepat:

-Lipatkan bahagian bawah seluar dan pinggang sebelum pakai.
-Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraslan seluar dalam.
-Masukkan tangan di bahagian peha dan tolak lemak ke atas supaya dipusatkan semula di punggung.
-Pemeriksaan sendiri.




Ni pulak bahagian belakang long girdle. If u all pakai lengkap memang body cun.. Semua telah di fixkan and firmkan..





Nanti u all pakai konsisten.. Kesihatan tulang terjamin.. Pembentukan badan yang u all idamkan.. Pasti dapat! Kompem.. At least take time and ada shaping curve kat body u. Dapatlah u all body ala2 kak ziana ke.. Kak erra kita ke.. Che ta ke kan.. Perghhh tak pon macam akak kita nie... Mantappp... Bila da dapat badan camni.. Pasti keyakinan u all terserlah.. U all lagi konfiden nak menghadap public n takde rasa rendah diri da lagi.. PREMIUM BEAUTIFUL KORSET SERLAHKAN KEYAKINANMU!




Nak berfitting ngan I or nak tahu more about this beautiful corset ni.. Bole calling2 whatsapp me 0139909385

Nur Syamsina 0139909385

Serlahkan Keyakinanmu!

Next entry I nak citer pengalaman first pakai korset premium beautiful.. Super fantastic unbeleivable juicy days!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads