PENGALAMAN PERTAMA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

07:28:00

PENGALAMAN PERTAMA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Ya Allah syukur ditemukan dengan Premium Beautiful ni.. I sungguh excited nak pakai yelah... Bila dapat on hand.. Perasaan berbunga2.. Da beg dia lawa.. Lagi I teruja k nak pakai...



Sebelum tu.. I nak beritahu why I pilih korset premium beautiful.. Yelahhh siapa yang kenal I pasti terkejut kenapa I still pakai korset kan.. So banyak sebab I nak pakai korset premium beautiful. I have choosen premium beautiful elegance. Sebab I pilih premium beautiful ni:

1. Premium Beautiful ni bole firmkan body ke bentuk ideal.
"Badan ko kan da kurus kenapa nak pakai korset lagi?" Nilah antara pertanyaan yang selalu dilemparkan kat I. Hello.. Siapa kata badan kurus tak bole pakai korset. Actually badan I ni terlalu kurus. So at least I dapat body yang ideal. Takdelah kurus sangatkan.. So nak pakai dress apa2 pon bole.. Yakinlah sikit.. Takdelah sekeping sepapan orang tengok kan... Hahaha..




2. Premium Beautiful bole mengurangkan kesakitan..
Actually lately baru I terasa sakit belakan disebabkan jatuh eksiden tahun lepas. Betul kata doktor kesakitan eksiden akan terasa lambat sikit. Lebih2 lagi tulang belakang. Oh my! Nak duduk pon sakit belakang, sakit pinggang.. Asyik nak baring je. Da macam orang tua. That is why I pilih premium beautiful.. Pada siapa yang ada slip disc pon lagi bagus pakai ni. Da macam korset teraphy da kan.. Macam ex-lecturer I. Dulu eksiden kete terbalik. So she ada slip disc sampaikan stop jadi lecturer sebab sokmo sakit belakang sakit tengkuk semua.. Susah nak mengajar. Last2 dia pakai korset premium beautiful ni terus lincah.. Gi sana sini tak ingat diri tu sakit. The best and the truth is body dia makin mantap n cantik menawan because premium beautiful ni n now she still pakai premium beautiful lagi. Awesome kan my ex-lecturer ni. Ni gambar dia before and now..




Gorgeous gitu. Macam tak percaya tu ke dia.. Tapi memang best. Proven!

3. Premium Beautiful ni boleh cantikkan kontur badan agar menarik.
Actually I da kena fitting baju pengantin. Biasalah I da ada dress nikah beli awal da.. Pastu da make preparation awal untuk baju bersanding.. So at least within it.. I da get prepare body yang ideal untuk fit dengan dress yang I da beli. Kalau tak malu la I. Lagi2 nak berfitting dengan mak mertua.. Sekali baju tak muat macamana.. Haishhh malu2.. Tengok kurus ni ingat takde lemak yang tersimpan ke.. Perghhhh... Sebab tu I pilih korset premium beautiful ni.. Dapatlah body ideal n fix dengan mana2 dress idaman I yang I da tempah. So macam proud sikit kalau nak fitting ngan famili my fiancee kan. Hihi... I da prepare da body ngan my beloved dress for my day. Tak sabarnya lahhh nak tunggu hari bersejarah I tu pakai with my beloved dress... Wink2...




Da macam Rosalinda ayammore kan.. Haha soo maybe my body just look like this. So waiting my wedding day ok on this 24 May 2014.. =D

4. Nak buat persiapan selepas alam perkahwinan.
Yela.. Takkan nak body cantik time kahwin je. Lepas kahwin I tak dapat bayangkan how my body look like. Oh my! So I pilih premium beautiful korset ni untuk dapatkan badan menawan for goda my husband la.. Badan mahu pakai lama maa bak kata orang. Selepas bersalin mostly orang badan naik mengembang n susah nak turunkan balikkan.. So.. I ni suka buat early preparation. Biarlah orang kata masih awal lagi. Sebab I know.. Prevent is better than cure. So I keep remember that! I pakai korset premium beautiful ni pon bukan hanya for beauty je tapi untuk kesihatan. I pernah rasa sakit eksiden.. Sakit demam.. So I tak nak rasa sakit tu.. Sebab my body not too strong untuk mengharungi kesakitan tu. Cehhhh.. Sebab tu before I sakit I cari benda sihat2 untuk prevent sakit hihi... I pilih korset premium beautiful n semestinya pilihan I yang paling tepat n bijak!




Trick what.. How do I look on my day.. Surprise for my husband.. =D

Ok.. I nak citer pengalaman pakai korset premium beautiful.. Perghhh excited kot dapat pakai premium beautiful.. Sebab excited nak body ideal.. Pasti u all terkejut my body after this.. Haha

Firstly, I pakai korset ni n tengok kat cermin.. Ok... Then.. Lama2 pakai.. I rasa asyik nak membuang je.. Pakai je nak kencing.. Pakai je pastu rasa nak kencing.. Sebenarnya its normal thing.. Sebab.. Korset premium beautiful ni ada infrared mana dia menyahtoksin dalam badan kita.. So nak buang toksin kan macam2 symptom antaranya kencing2 (macam i), ada yang akan berpeluh, ada yang akan ada macam putih2 keluar dari kulit, ada keluar hitam2 kat kaki. So its normal. I rasa lega.. Just kena pakai consistent la kalau afa symptom gini. I
Itu tanda kesan positive.. Nampak sangat dalam badan ni banyak toksin.. Patotlah cepat letih, bangun pagi pon penat and badan cepat lemah.. Pilihan I memang tepat. Korset Premium Beautiful.. Power kan!


Cantikkan korset premium beautiful elegance ni. Lagi lembut tau..

5. I pilih korset Premium Beautiful ni sebab dia senang pakai, lembut, selesa, cantik dan paling best ada FAR INFRA-RED.. 

Gempakkkan.. Nampak biasa tapi korset luar biasa rupanya.. Korset Premium Beautiful Elegance ni lembut sangat dari Korset Premium Beautiful Classic. Korset Premium Beautiful already lembut yang ni lagi lembut. Kain dia selesa sangat and sesuai untuk semua kulit. U should try fitting. Once u all da try ni perghhh tak nak buka k.. I pon pakai time tido tau.. sebab dia warm2 gitu.. memang best... hahahah excited sangat kan... Tengokla.. da la cantik.. Lace dia tak tajam pon.. Tak buat gatal2 pon kat kulit. tak langsung k... Memang lembut selesa... Sejuk je..




Lalallalal terasa cantik menawan lak bila pakai korset premium beautiful ni.. Tak sabar nak tunggu my day... Oh my! I rasa badan terasa ringan.. Da takde toksin kot maybe.. Cececehhh.. Baru pakai sebulan kan.. Ok...

Yang paling best this korset premium beautiful ni... Ada warranty seumur hidup. So kalau lagi 4 tahun u pakai da terkoyak ke apa.. Bole anta baiki.. Walaupon resit da hilang ntah ke mana. Yela.. Korset eksklusif n lain dari yang lain katakan.. Memang awesome!
Pasni I kompem bole pakai macam2 dress ala2 artis gitu. Coming soon pictures I wanna show to you hahahha.. Body nak ideal kan katakan..




Banyak I buat persiapan perkahwinan. Semua da lengkap.. Hanya jaga body je. Orang kata darah manis. So, I nak natural beauty. I tak nak cantik sebab make up je. So, I pakai premium beautiful korset + Susuk Moden Malaysia + tilamemas #bvsm + set penjagaan badan marrine essence = SIHAT + CANTIK MENAWAN + WANGI + HAPPY!

Sejak I pakai sabun marine essence atau sabun ketiak super awesome ni.. Mana yang gelap celah2 siku lutut leher ke semua da cerah da. So happy..




So.. I pon pakai susukmoden untuk melancarkan peredaran darah.. Mengawalatur metabolisme n hormon, awetmuda dan antioksidan.. Pakej la tu.. Nampak macam biasa tau Susuk Moden Malaysia ni tapi luar biasa. Banyak da puas ati pasal susukmoden malaydia ni. Semua pilihan I buat ni semua tepat belaka.. Tak rugi..

So anything konfius or nak tahu pasal premium beautiful korset or Susuk Moden Malaysia or sabun marine essence bole tanya I...tak pon nak sharing info ke. Bole je k. I like to answering n sharing about health beauty n tips goda suami.. Abang bertambah sayang! Mmuahxx..




My ex-lecturer @ my mentur Madam Nur Fadzliah now.. Gorgeous gitu!




Me with my fiancee.. My love always love me.. because of me.. hihihi

So.. Do contact me or whatsapp me for health beauty consultant with me
Nur Syamsina 0139909385....

Serlahkan keyakinanmu...! Xoxo =D
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads